AL JE VRAGEN WORDEN BEANTWOORD DOOR DESKUNDIGEN

Maratan helpt je met het instappen op het juiste niveau. Als je nog moet werken aan je taal, kan je vaak al bij een werkgever in jouw vakgebied aan de slag. Dat is meestal in een andere functie dan je uiteindelijk wilt. Wij helpen jou om vanuit een instapbaan snel toe te werken naar jouw droombaan en om je Nederlands op het vereiste niveau te krijgen.
Maratan biedt verschillende banen aan in onder andere de logistiek. Hier kan je werkervaring opdoen in een Nederlandse omgeving, bijvoorbeeld terwijl je bezig bent om je diploma’s te behalen.
Wij nemen binnen een week na je aanmelding contact met je op. Afhankelijk van je profiel en ervaring kunnen we je snel helpen. Houd er rekening mee dat sollicitatieprocedures lang kunnen duren. We zien meestal dat goede kandidaten binnen 3-4 maanden een baan of stage die bij hen past moeten kunnen vinden
Je mag altijd via andere bureau’s werk zoeken. We vragen je wel om ons te vertellen met wie je nog meer werkt en of je andere sollicitaties hebt lopen, zodat we je het best kunnen helpen
Als je een uitkering ontvangt, kan je soms voelen dat je beperkt wordt in het volgen van jouw droomcarriere door jouw gemeente. Met de verschillende instapbanen die Maratan aanbiedt, kan je snel de uitkering verlaten en volledig zelfstandig zijn.